i will follow you into the dark

morgonen var kaffe och chill,  adjö + styrkegodis till J som gick vidare till tatuointigubben för att nåla sina handleder med svart bläck och promenad till skolan. på vägen stannade vi för att beundra snön på träden (K förklarade senare att det var endast dimma som frusit fast och inte ett fenomen som bara uppenbarar sig 1 gång per 100 år) när det mittiallt snöade bara över oss. då får man önska sig något fint. fast det är hemlit.


det går fruktansvärt bra att koncentrera sig på annat när man ska studera finska, som till exempel bloggar, fb, spotify, torrents och andra fina saker. fast det är egentligen ganska bra att min koncentration försvinner så lätt just nu, eftersom E talar om att knäppa upp knappar och en rad andra konstiga saker 1 meter ifrån mig. om jag hade min fulla koncentration tror jag att springa för livet vore en bra idé.

2 dagar i 10 punkter

fredagen :
  • skoldag med modersmålsläraren som förklarade för klassen att han skulle ha "myskväll", julmat och allmän damp.  tre timmar extra sömn mellan 1 och 4 med inslag av damp efteråt
  • finaste försenade julöppningen ever med J (den kvinnliga), E, glögg, chips och pepparkaksdeg. dessutom är J bra att ha ifall man råkar skratta när man dricker och måste få fläckar ur dukar. dessutom insåg jag att jag uppskattar  stunderna på balkongen helt hemskt mycket, och hondendärandrafina borde vara med mig hela tiden. dom e no så gulla dom där människorna.
  • promenad till min kaar och hans gäst Kiittola (också kallad D), nudlar med tonfisk, språngmarsch tillbaka till lägenheten och resterande glögg
  • parlamentet, mörkerkurragömma och bamse är ett bra tidsförtid för 18-20åringar.
  • när leken var slut sprang 3/4 iväg till Office för att spela spel och kvällen avrundades ca klockan 2.
lördagen :
  • vakna klockan 9 och göra ingenting till klockan 12 då den där fina vaknade, springa iväg till Emilys bil efter x antal telefonsamtal till diverse människor med startkablar och tvivelaktig experience av hur man startar en volvo
  • stå i kylan och inspektera hur gårdskarlar med splitt ny Peugeout samt Js far och hans lite äldre Volvo i tur och ordning försöka sig på startkabelsystemet, därefter motta en chokladplatta efter misslyckade försök och gå hemåt för att packa i väntan på J som körde de inneboende i Rådhusgatan 40 B 27 till bussen.
  • efter bussresan bestående av chips, choklad och en E som nästan fastnade i Oravais blev det handel med mor och far till syskonens tacokväll.
  • syster och jag fick förtroendet att smita ut och hänga påsar med presenter på ytterdörren, medan de andra oskyldigt spelade ett spel som blev för mycket för min lillebrors nerver. Sedan klädde alla barnen i familjen Silván sig i flanellpyjamasar och myste. Min syster är förresten inte hetero, utan hundero, då hennes uttalande om Felix var giftermål och annat på samma spår.
  • sist men inte minst var det ett samtal som måste göras men aldrig blev gjort, glögg i ellas kök och kaffe i mitt, allmänt småprat och en tur till Lappfors.
och precis så här kallt e de

running round the christmastree

det fina med fredagar är att man slutar så tidigt, vilket gör att man kan sova i 3 timmar efteråt och ändå ha ha hundra timmar kvar av dagen. vår myskvällhavande modersmållärare lärde oss skillnaden mellan förrän och innan idag. förrän är nekande och innan är jakande, right?
nu ska jag vänta en liten stund tills jag vågar väcka respektive väntar på sambor ska komma hem. och imorgon far jag hem med emilys kyyti om bilen startar.
och i vår skola tror man tydligen att 26e november borde betraktas som jul med julmat och hela köret. precis lika frustrerande som julöppning i mitten av november

the lejdon

och ibland är jag verkligt glad att jag har mina sambon. tror nog inte jag sku klara vardagen annars. och idag var jag faktiskt glad i hela 14 timmar. bara därför ska jag tillbringa några timmar för mig själv ute på balkongen tills jag slipper hatet. over and out

i guess i won't see you there

exakt 1 timme utan tobak på min onsdagsmorgon och jag är irriterad på allt som lever och rör sig.

Losing a friend

http://qemily.blogspot.com/2010/11/one-with-moccachinos.html

Skinny love

och nu har bristen på pengar börjat få mig att fundera på att sluta. men eftersom det "bara" är pengar som är motivationen, är det nog inget som kommer funka just nu. och jag har inte rosa tbk, weheartit va framme igen.

perkele är mitt favorituttryck

sista gången någonsin i det huset ifall inte ett mirakel sker. annars var det en bra kväll, när man inte hade folk som betedde sig som lågstadiebarn på ett negativt sätt i närheten. och jag undrar hur det här ska sluta, med tanke på att jag svurit fler gånger än antalet siffror D kan räkna till ikväll.

i remember the days we used to sit by ourselves and talk.

♥ och jag tycker om så många fina människor.


forever



oh no

idag var mina planer att se en film med josefin. endast se en film me josefin, men sedan tyckte sambo nr 2 att ja sku köra vår nästansambo till Smedsby med hennes bil. detta resulterade i två näradödenupplevelser, tutningar samt ilskna svärord. och jag skyller allt på att de e halt och idag är det nog världens kallaste dag. och termometern står på -6

kalabalik eller bara missnöje?

med vår rektor på musikturne fick vi sköta abitröjadiskussionen själv. till slut blev det lite kaos, så lektionen avslutades med låångrast. nu tibax till min lektyr : Emile av Rousseau. ja, sånt här läser jag hela tiden

pointless.

igår var dagen då jag lyckades komma undan.
och idag är dagen då jag halvt lärde mig att hantera det bättre än förut. men fortfarande är jag precis lika arg och frustrerad över att jag lät det hinna ikapp mig och krypa in under skinnet som innan.
och nu är stunden då det övertar mina tankar. igen



och jag vill inte vara ensam. inte nu. men jag vågar inte säga stanna. eller fråga. känslan av att vara påträngande är för stark

if they only knew how thin the ice they walk on is

Father, the last time you offered to teach me
all about the Baltic Sea, it was wasted on me.
Now I’m ready, throw me once again
the footballs you tried to throw and this time
I will catch and learn and know

F U

och ja, det är jävligt roligt att få veta att människor ljuger för en. helt underbart. speciellt när det är den människa som verkade stå närmast mej. och det gör ont. och jag märker hur jag absolut inte orkar med den här dagen. eller nästa. eller nästa. eller nästa.

the day after 13th of November

mål :  inte låta bli att föreslå saker endast för att övertygelsen att de kommer säga ja för att de känner sig tvingade är större än den om att man kan säga ja för att man tycker att det är en bra ide.
och idag har vi stressat ihjäl oss för josefins skull. bountykaka, depechemodeplanscher + tröja samt flera människor gömda i mörkret. för josefin är ju 18 nu.
----
josefin pupukanin
(grattis) ♥

and I'm alive

och igår var det godisbutiken, abc, Es hemkomst och sedan spårade allt lite ur. på ett bra sätt, och våra kroppar bär fina minnen. dessutom var vi oönskade besökare, fick raserianfall och slängde glasflaskan extra hårt i soptunnan.

and it goes round and round

och kvällen är lite fin. vi suger hårt på varandra. fjortisfeelis for the win. mums. ja, detta är ett fylleinlägg, förlåt.

?

beslutsångest. ska ja far ti vasa o sitt där o sov ut ordentlit inatt eller ska ja far ti kokkola o fira gullajosefin ? ♥
iallafall lutar det mot vasa, eftersom mor skjutsar mej dit om jag vill. och 20 euro i busskostnader på söndan kör lite min ekonomi i botten.


cocaine 2

and there we go again.


is this my destiny?

frida räddade mej från tråkigheten en stund och vi for på roadtrip i vörå centrum. och dessutom har jag skrivit en lista av ren tråkighet. vörå är alltså, för att sammanfatta, tråkigt. och min mor utropade just att idol-olle e snygg. hjäääääälp

yeeeah

idag var : pyssla och fixa ringar samt örhängen för en spottstyver, roadtrip till vasa och mitt finskaprov, återförenas med kaserntorget för en kort stund, tappa bort josefin som skulle ha skjuts till bussen, balkongkaffe och avfärd till vörå. och för ca 10 minuter sedan såg jag min mor i kort kjol, läderjacka och tajts med nitar, medan min far svängde runt i tomtekostym och delade ut godis. nu är det officiellt : norrvalla makes people go crazy.


tanke

och eftersom allt funkar funderar jaag på att aldrig återvända. nånting med det här stället gör att jag vill bort. långt bort. härifrån och från allt jag känner till. ordet jag har ingen mening och jag är så arma rädd


update vörå 1

och inatt sov jag 12 timmar. + en till mellan 11 och 12. överdrivet sömn borde möjligtvis vara bra för något, även om jag blev lite stressad på kärringen i receptionen som med väldigt överlägsen blick gav mig lösenordet till datorn med orden : ja, jag hoppas verkligen inte att du är på datorn hela tiden! jag vet ju hur ni ungdomar är.

och min far är på bra humör. me like

jag ljuger så bra

det är lite skrämmande hur bra jag kan inbilla folk motsatsen till de ord jag egentligen vill skrika, häva ur mej samtidigt som jag slänger nånting hårt i en spegel. och psykologtanter som ska vara så genomskådande säger de. och här i skogen skulle jag nog kunna gräva ner mig ett tag.



nu ska jag återvända till verkligheten. åtminstone vet jag att facebook inte är verkligheten. then i would dislike it very much


05.30

det är lite vackert och fint att gå hem klockan 5 på morgonen även om novemberkylan börjar ta emot. och när man kommer hem möts man av en sambo och fixar kaffe och sitter på blkongen en liten stund. och om ganska så exakt 45 minuter ska vi befinna oss utanför nuorisotalo för att lasta svärd, målargrejer och träfat.

3 mån

för att sammanfatta hela helgen:
- jag har varit på g
- jag har varit förbannad
- jag har varit uberglad
- jag har haft beslutsångest
- jag har skrattat
- jag har pussats med maria. höhö
- jag har ringt och fått samtal ca 100 ggr. gullit
- jag har ätit ericagrillenfranska hhöhöhö
usch va BRA HELG.
ett undantag : förfriskade personer som inte blitt uppfostrade ( de lär väl sig inget sånt i Hesa) .
opps. dehär blir ett så arma otrolit bra inlägg asså!
men mina sambor + en av mina extrasambor failade. de sku ju vara i Vasa å int i Hesa på gaybar.

another day

och vad jag än gör försvinner inte känslan. ibland dämpas den, och kommer tillbaka när man minst anar det. och jag blir så lessen då. lessen för att jag är arg. och lessen för att ja e besviken. på mej själv och allihopa.

fuck this shit x 2

och sku int de bara va 3 jävla månader kvar sku ja slut direkt. jävla fanskap. o ingen hesa blir de. jävla fss.

weheartit


tsupp

patetisk kände jag mej när jag läste vad jag skrivit. så jag raderade hela skiten. men tack för kommentaren, den var fin. ey yo, men inget har förändrats. men som sagt - 3 mån kvar.

RSS 2.0