sugar

jag föreslog att min syster skulle sova vid mitt inatt, för att hon är så gullig. men förslaget kom liksom av sig efter att en liten flicka på finska föreslagit något snuskit med en godisskopa riktad mot oss. dagens ungdom.

och gårdagen var finemang

först vaknade jag av telefonsamtal av världens bästa ella, och stressade sedan till byagårdens loppis. fick en 50lapp av far att spendera på mig själv och mina syskon. gick på fotisavslutning med den stolta brodern som blev årets målskytt och fotade några halvdåliga foton. för att ingen skulle bli lessen begav vi oss på loppis i träbyn ( aka Jakobstad), och inhandlade x antal kläder och godis. sen skulle man också hinna med en snabbvisit längre upp på slätkullavägen innan upphämtningen av fina sambor (varav en av dem fått en iphone 4 FUSK. därför låssas jag som om jag inte alls gillar märket hööhöh)

flickan på bilden har kanske möjligtvis något att göra med iphonen


resan blev lite längre med en snabbvisit till nykarleby eftersom ingen av pojkarna i storstaden vasa svarade. dusch på 5 minuter och filosoferande på balkongen innan jag gick iväg för att möta J. efter att ha sett the crazies ( som för övrigt var ganska dålig men skrämmande) promenerade vi ner till skolhusgatan och mötte upp med B, E och A i den sistnämndes lägenhet. där blev det kattöron, salmix och gin blandat med några möten i skrubben. kvällen avslutades med ett halvt how i met your mother-avsnitt och skratt.

bilden har absolut ingenting att göra med texten

off to sleep

efter att ha diskuterat med E, först över smöriga ärtor och därefter giftpinnar på den immiga balkongen känns det lite bättre. tack 


o ja hittade en vacker bild

sentences without meaning flows in the air

och jag mår sämre och sämre. fräser åt minsta småsak och svär om vartannat. saker går sönder och faller ihop en efter en och silvertejp kan inte fixa ett skit.

free fallin'

idag var jag på min tredje dejt med Jesper på 2 veckor. för att fira detta skapade vi ett evenemang på facebook som fick det vackra namnet : grisar på grönbete. resten av dagen bestod av vredesutbrott och långa högljudda diskussioner om personer som får en att vilja slappa dom rakt i ansiktet, elaka jurister vars argument inte håller ett skit och världens största rökruta - kaserntorget. nu ska jag kolla film me J och sedan gå hem i regnet och sova med mina sambor i vår 3personers säng ( som egentligen är min och E:s ihopskuffade sängar som har väldigt varierande höjd). dessutom saknar jag min familj.

SWOT

vad vill du göra innan du fyllt 30? fyll i vilka möjligheter du har att nå och vad som hotar ditt livsmål. bara en fråga : VILKET FÖRBANNADE LIVSMÅL? give me a break and go the hell.

vimto

medeltiden gick fint, och momentet efteråt då E och jag sprang genom halva skolan var nog fint. stressad blev jag först när jag och Josefin sovit 3 h i Emilys säng, och mitt huvud nästan sprängde. efter att ha dampat åt allt och inget framför Josefin plingade den där pojken på dörren, och så hade vi improvisationspicknick på golvet i rummet mot gatan. som emily sa : han e no bra han!

och så här kan det se ut när man sover tillsammans.
emily
emily kurkkar, som josefin sku säga.
josefin.

josefin.

josefin är en tillgång i min vardag. hon är en såndär person som vill gullas hela tiden. å de e nog så gullit. gulligt är ett väldigt överanvänt ord i vår lägenhet.
JOSEFIN
  • har en massa födelsemärken i sin hårbotten och på sina armar. troligtvis är det något fel på henne, men ja tycker nog om henne iaf.
  • har sett allting live, vilket hon kommenterar precis hela tiden.
  • är ett kentfan sedan hon var 13 år gammal, och kan säga vilken låt man lyssnar bara genom att höra en fras eller en sekund av musiken.
  • tillbringar massa tid vid Nikko som har en massa kossor. Om man vill ha tag i Josefin är det enklast att först ringa honom, och sedan Josefin.
  • klarade sig hur länge som helst på endast 50 cent
  • är innerst inne en pumpa.
  • kan få vredesutbrott och slå folk ( som kanske för länge sedan i misstag råkat knuffa till henne)  och sen bli arg för att man slår tillbaka.
och det var allt om josefin pupukanin.

people wish that you were more

sitter och väntar på att ibomaxen ska ha sin effekt och sjasa bort småtrollen som bultar innanför pannan. om en liten stund kommer J hit, och lagom till hans avfärd till M och modersmålstuderandet borde jag ha laddat ner tillräckligt mycket how i met your mother för att kunna nörda hela natten. fast det finns ju vissa planer på kladdkaka och kaffe med mina sambor också.

take your life with cocaine

alla världens svärord på alla världens språk. matteprov nästa vecka tydligen, höjde ju verkligen upp mitt humör rejält. om ja klarar resten av dan utan att få extra uppmärksammade vredesutbrott har jag tillåtelse att sitta preeciiiis hur länge jag vill på balkongen. lycka till.

winter

gårnatten spenderades med en babblande josefin i min säng, och en evig kamp mot aliens som var väntade att abducta oss klockan 3:33. men klockslaget passerade och inget hände. min tanke är att det berodde på alla småbarnsminne vi diskuterade och cappucinon som intogs klockan 2.30. och nu har jag gjort mitt första yrkesprov - i bokföring.

on the road

orsakade nästan en frontalkrock med en lastbil involverad, men ödet ville inte att vi skulle dö innan emily hann slösa upp alla sina pengar. jag gör om mitt helgrum väntandes på samtalet från flickan med det röda håret i slutet av vägen. och idag har jag egentligen bara kört bil.

qemily.blogspot.com

det har emily också


josso.tumblr.com

josefin har också en blogg


GULLASI (bildbomb) tillägnat ella

och det här är vad jag kan hitta av mitt vasa i bilder just nu. måste hitta datasladden till kameran snarast!
samtliga bilder har jag stulit. nej ja skoja bara, 1 och 3 plågade jag josefin med photoboothfunktionen. nr 2 är egen produktion av han. emily och jag krypande på marken är egentligen gammalt, men jag det var det enda jag hade nu. sista är astas verk.

you better die young


se mig i ögonen och säg mej vad du hör

chillar och väntar på telefonsamtalet från han den där som kanske kommer hit på lörda. men innan dess är det fredag. och då är tanken den att jag ska ta mej till kokkola via larsmo för att besöka gina tricot och en liten josefin symaskin. och det blir endast gulligt. men man vet ju inte om detta kommer hända.
för nu är det torsdag, och efter att ha suttit 90 minuter och frusit utanför sjukhuset och väntat på mor som hälsat på sjuk gammelmoster (som jag inte velat hälsa på eftersom jag är rädd att hon ska dö)/kusinen som har bilmekanikersexamen och kanske en aning om vad som är felet med den nyinköpta "pösön" som inte vill starta, är man inte riktigt lika positiv som förut. men om mina planer för en gångs skull skulle klaffa - då ni.
och något av kommande inlägg kommer tillägnas ella som vill att jag ska blogga. med mycket bilder och sånt. skyll på henne sen.

i like it

gillar läget.
efter en färd till lill-prisma som faktiskt oxå finns i vasa (wuptiduu) spenderas kvällen med M, J, E, F och B.
och E medgav just att Bob Dylan borde dö. hon har nog verkligen konstiga tankar.
dessutom is my mom and dad in town

wake me up before you go go

min plan lyckades och jag dansade för första gången sen sursikdiscot år 2005. ingen aning om det är bra eller dåligt. dessutom dansades det mindre heterosexuellt med frida och tröjor i luften drar möjligtvis till sig uppmärksamhet. men knappast så mycket som det ändlösa stirrandet mot baren.

FEEEEEEELIS me stort F

.
och ingen orkar eller har åldern inne. borde känna mer folk för att klara det här. ARRGH.

kan du hjälpa mej att fly

moneymoneymoney
gimmegimmegimme

cocaine


och jag blir så arg på svikare. funderar starkt på att skippa hemfärd tills människor lärt sig att uppföra sig ordentligt. klarar man inte av att ringa och säga nej, jag orkar inte, kan man skicka ett meddelande. eller i bästa fall ändå orka. för det är inte SÅ svårt. man ignorerar inte människor. det är INTE okej. jag säger inte att man måste stå ut med dem. men man berättar för dem att just nu orkar man inte. man säger det till dem. eller hittar helt enkelt på en lame ursäkt. vad som helst. så att de inte måste vänta hela arma långa kvällen. jag är så arg. orkar inte med detta beteende mer. fast det inte drabbade mig denna gång gör det mig så otroligt pissed off.

klarar inte av ännu en helg av undanflykter från alla håll och kanter, att bjuda in folk endast för att man inte kan säga nej och sedan undvika dem hela kvällen så att problemet skjutsas över på alla andra.

en fristad. nånstans långt bort. så att jag slipper detta. jag trodde allt hade lugnat ner sig. men inget fungerar. jippikajejj

och jag e besviken.

RSS 2.0