what I need

ett nytt land
en ny tanke
en bil
ett lugn
mod

i'll be back

är äntligen någorlunda utvilad. gillar´t .
nu : äta middag med islänningar. don't ask me why

let's steal a car

o efter wasa by night är jag helt död. fastän min budget inte tillät mig att göra något annat än att ströva runt i staden och inspektera de mindre nyktra med de fula tröjorna. de långa köerna avskräckte mig från att uppleva kroglivet just då. men på grund av mina bulor (en till i förrgår) och huvudvärken som orsakades av dem + överdrivet mycket finska på en dag gick jag o J (går på antibiotika och får därför ej intaga alkoholaktiga drycker)  hem redan 10. randomly satt jag en timme senare på trappan med M och våra giftpinnar och filosoferade över världen, då gamla "bekanta" gick förbi och stannade en stund.

kvällen avslutades med en E som bosatte sig i ett skåp.

inte en gång till

om exakt 18 minuter skall jag bege mig iväg. jag är rädd. litar inte på folk som är utbildade, ironiskt nog. det ger dem makten. och det ger mig en känsla av underkastelse, att mitt liv hänger på vad de bestämmer och kommer fram till. 15 minuter nu.


don't wanna

”Hur hittar jag det rätta yrket?” är en fråga som alltid är lika aktuell bland vår generations ungdomar. Själv har jag ofta filosoferat över min framtid, men ännu inte kommit fram till något svar på frågan. I Kuriren (8/2007) får man ta del av fjortonåriga Linda Karlssons tankar om studieval, framtid och arbetsmarknad.


(jag hatar verkligen att läsa upp saker högt. )




TÄNK OM JAG VÄLJER FEL YRKE SOM JOCKE BERG!


tillägnat josefin


wouldn't it be nice


the boy in the striped pyjama on screen ... NOW ! eller om 15 min när M har duschat.




ida i somras. det är bra att kunna hålla balansen

noone, noone, noone

och ibland önskar jag att jag kunde säga vad jag vill. o inte vill.

then we can drink some oceanspray

19: 10
J hamrar på bordet. ja tror de kommer gå sönder. men de e ju E:s bord så det gör väl int nå höhöhöhöhö

denna stan e klädd i kejsarns nya kläder

för att fira slutet på engelskastudenter i höst gick jag med mina sambosar till det fina kafeet othello och åt massa semlor och drack gräddkaffe . summa : 2,60 .

TIPS:  en av de billigare men ändå mysiga kafeerna i vasa.

ikväll ska jag stirra mej blind på "the boy in the striped pyjama" men innan dess möjligtvis fara på ännu en kaffe, denna gång till abc med E:s gröna volvo.

nu ska ja invänta samtal från han den där pojken och slölyssna på musik och göra absolut ingenting.





och jag saknar den där flickan

we're all in this together


färdig. bara 2 studentdelar kvar. jag e nog bara överlycklig. min mor hälsade på och ringde till mej: "du kan väl ringa upp sen? " "joo, men jag har telefonen i bilen så ja jör de sen! " "hahahahah vad pratar du i då?" min mor e lite gullig.

josefin skrev igår sitt 1100de inlägg. det märks på min google reader

ser du stjärnan

min syster hade varit på fisketur o hämtade hem två döda fiskar. hon tror att dom lever och matar dom med mask.


and we've decided that it's forever

och för att hedra J som kommer orka med hela TRE (333333) studentskrivningar inkommande vecka slänger vi in en bild där hon ännu inte ens börjat fundera på studenten :



och jag febrar igen


free fallin

o efter att ha smittat ner diverse människor i detta hus samt jeppi o ella tycker min mor att jag behöver sömn. som 18åring behöver man tuktas! eller nej, hon har nog rätt. ska bara äta kokade ägg först omnomnomnom.






noone's gonna love you when you're old

min mor i ett rödljus om ett större par som gick över vägen : alltså, int för att ja menar nå dumt nu, men domdär måst ju no ha äti sama mat! ja menar, dom har precis likadan mage!

min bror har sålt jultidningar för 300 euro. skulle jag vara en 10årig pojke som honom skulle jag ta något coolt som premie, som en radiostyrd bil eller en playstation 3. eller helst av allt godis. men nej, han ska bestämt ha en knippe skate3boards i storleken 10 x 5 centimeter som man kan göra en massa "coola, hejlt arma coolt , sir du ida!" saker med. som att slänga dom upp i luften typ.

förresten har jag utegångsförbuds av mamma pga hacket i huvudet. det är ju ganska fint att hon bryr sig, men när jag inte får gå ut med roskis eller skälla ikapp med felix anser jag nog att det börjar gå överstyr.

nu ska jag dricka finrexin och fortsätta slöa och inte göra ett skit.
förresten E, ja hitta no tidningarna å bältet, don't worry ! ja orkar helt enkelt int ta upp telefonen o skicka ett medd



skateboardguy. bara för att han sa hej ti sin sedan länge bortresta syster (alltså jag) genom att spark mej på smalbenet. hahahahhhahhahahaahah


från och med du

nu åker ja hem till mitt esse (hööhhö). efter att ha vaknat, stigit upp, slagit huvudet i balkongfönstret så att blodet rann och ett stort hack bildades i mittbenan insåg jag att hemfärd vore det bästa. mamma meddelade just att hon befinner sig i stormossen och vill hämta mej. underbara mor.

sådär annars så vallfärdade jag till loppis å köpte bland  annat denhär

 

och denhär


sammanlagt 2 euro.
nu ska ja bli frisk. annars blir ju maria arg å de vill ja ju int ♥

and I'm a bloody big mess inside

feber. huvudvärk trots 600 grams burana x 2. eventuell bihåleinflammation. textkompetens, matinköp för 30 € till en 2a som skulle agera matguru. Sion i ca 3 timmar. Skippade predikan och diskuterade med kaffegubben istället. Klarar inte av predikanter fast hur bra dom än sku vara. Såg halva Eclipse, dålig film. lite meningslöst alltihopa. just nu vill ja bara gå ut å gå med musik i öronen och mina giftpinnar nära till hands. för jag orkar inte mer just nu, minsta sak får mina nerver att brista. jag märker att detta kommer bli en ytterst positiv blogg.



o jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit

ibland. känns de som om världen kollapsar.
saken blir inte alltid bättre av studentexamen (elr matriculation examination som det heter på fin engelska), flunssa samt diverse saker att fundera på. så just nu struntar ja i allt det å ser på regnet genom fönstret till mitt ostädade rum. jag har verkligen fin utsikt. å så lyssnar jag på dehär :
Iron & Wine – Flightless Bird, American Mouth
å ser på dehär :

source : http://weheartit.com/

RSS 2.0